Wat is de waarde van uw Chinees porselein?

10/04/2019 Chinees porselein

Chinees porselein heeft vaak een hogere waarde dan u denkt. De vraag ernaar blijft dan ook toenemen. Heeft u thuis dus nog Chinees porselein staan dat u graag eens zou laten taxeren? Onze experts helpen u met veel plezier en kennis van zaken verder.

Groeiende belangstelling voor Aziatische antiek

De populariteit van Chinees porselein is de laatste jaren sterk gegroeid. Door de toenemende belangstelling uit Azië voor antiek Chinees porselein hebben wij ons klantenbestand het laatste decennium ruim zien groeien.

Al dan niet vergulde bronzen en houten boeddha’s uit de Ming of Qianlong periode zijn de alvast zeer gegeerd. Zo hebben wij bijvoorbeeld heel wat klanten die fervente verzamelaars zijn van Chinese schotels in Yongzheng en Qianlong porselein, maar ook van porseleinen kommen, cloissone en monochrome porseleinen stukken.

Laat uw antiek gratis schatten

Wilt u zelf de waarde weten van uw Chinees porselein? Dan komen wij dit graag voor u schatten. Al 3 generaties lang is Antiek Picart gespecialiseerd in het taxeren en de aankoop van Chinees porselein en Aziatische antiek. Wij zijn in België bekend voor het feit dat wij aan rechtstreekse inkoop doen van uw antiek. Dat wil zeggen dat wij niet werken met tussenpersonen, commissies of andere makelaardij.

Indien u dit wenst komen wij vrijblijvend bij u aan huis en betalen we u onmiddellijk uit voor uw antieke stukken. We zijn vooral op zoek naar antieke Chinese borden en kommen, Chinese theepotten, bronzen boeddha’s en Chinese vazen. Ook Yixing aardewerk theepotten, famille rose en Kangxi porselein kopen wij graag van u over.

Vraag raad aan onze experts

Bent u benieuwd naar de waarde van uw antiek Chinees porselein en aziatica? Aarzel zeker niet om enkele foto’s naar Antiek Picart op te sturen en uw antiek gratis door ons te laten schatten! Als deze aan onze aankoop criteria voldoen, contacteren wij u zo snel mogelijk voor een kosteloze afspraak bij u aan huis.

Beschikt u over andere waardevolle stukken die u graag eens zou laten schatten? Antiek Picart taxeert niet enkel Chinees antiek, maar laat ook oude juwelen en schilderijen door experts schatten. Bij ons bent u gegarandeerd aan het juiste adres!

Wat is de waarde van uw Chinees porselein antiek picart