Grote Zavel, Brussel • BE0891.667.748

Dagelijks afspraken in alle provincies

Uw betrouwbare schatter van antiek

Kunsthandel Antiek Picart is gespecialiseerd in de aankoop van antiquiteiten bij particulieren. Als schatter van antiek hebben wij dagelijks afspraken in heel België.

Verkoop uw antiek verstandig

U verkoopt uw antiek uiteraard niet achteloos. Wellicht bent u gehecht aan uw erfstukken of wilt u eerst de waarde weten. Antiek Picart helpt u graag bij een doordachte verkoop. Allereerst komt een schatter van antiek vrijblijvend bij u aan huis. Na een kennismaking neemt hij uw antiquiteiten onder de loep en doet hij u een bod. Gaat u akkoord? Dan betalen wij u onmiddellijk.  

Hoge prijzen voor uw kwaliteitsantiek

U hebt gehoord dat de waarde van antiek gedaald is? Daarover hoeft u zich bij Antiek Picart geen zorgen te maken. Als schatter en koper van uw antiek bieden wij u steeds hoge en correcte prijzen voor uw schilderijen van oude meesters, Chinese vazen, bronzen beelden van Moreau of voor uw inboedel.

Maak een afspraak met onze schatter

Wilt u graag weten wat uw antiek waard is? Maak dan een gratis afspraak met onze schatter. Wij komen vrijblijvend bij u thuis voor een waardebepaling en een eventuele aankoop. Contacteer ons.