Aziatisch antiek verkopen? Doen!

21/10/2019 Aziatica

Antieke Chinese vazen zijn dan misschien wat minder hip in onze westerse interieurs, in China is oud Chinees porselein meer dan ooit fel gegeerd. Aziatica breken er recordprijzen. Tijd om uw Aziatisch antiek te laten taxeren en van de hand te doen?

Vertrouw op een Aziatisch antiek specialist

De slimste manier om de beste prijs te krijgen voor uw Aziatisch antiek? Doe een beroep op een expert antiek. Antiek Picart is een van de grootste antiekhandelaren in België die gespecialiseerd is in Aziatisch antiek in het algemeen, en in Chinese vazen voor particulieren in het bijzonder. U kunt er terecht met al uw Aziatica, van antieke houten of bronzen vergulde boeddha’s tot objecten in rode koraal, oude beelden, Japanse lacquer-dozen en netsukes.

Laat uw Aziatisch antiek taxeren

De experts van Antiek Picart onderzoeken elk stuk Aziatisch antiek met kennis van zaken. Indien de kwaliteit goed zit, vinden ze er snel de juiste koper voor. Antiek Picart heeft een uitgebreid internationaal cliënteel en onderhoudt al jaren uitstekende relaties met kopers in het Oosten. Die zijn vandaag meer dan ooit bereid grote bedragen neer te tellen voor Chinese kunst, op voorwaarde dat de kwaliteit goed zit. Zo werd dit op zolder gevonden Chinees vaasje vorig jaar in Parijs nog verkocht voor 16 miljoen euro…

Maak een afspraak bij u thuis

Heeft u nog ergens een Boeddhabeeld staan of bent u benieuwd naar de waarde van uw Chinese vaas? Contacteer Antiek Picart en maak geheel vrijblijvend een afspraak. We zijn ook 7 dagen op 7 bereikbaar op het nummer 0476 48 68 28. Onze aankoopexperts komen graag bij u thuis uw Aziatisch antiek taxeren. Een service van het huis.

Aziatisch antiek verkopen blog antiek picart