Grote Zavel, Brussel • BE0891.667.748

Dagelijks afspraken in alle provincies

Inboedel opkopen? Hallo, Antiek Picart!

Veel mensen verruilen op latere leeftijd hun huis voor een appartement. Door plaatsgebrek kan dan vaak niet alle huisraad mee. Maar… oudere inboedels kunnen soms verborgen schatten bevatten. Vooraleer u een opkoper van inboedels inschakelt, doet u er daarom goed aan eerst een expert antiek te contacteren.

Opkoper inboedel gezocht

Wilt u een inboedel verkopen (bij een verhuis of na een overlijden)? Maar weet u niet of er waardevolle stukken bijzitten? Probeer er dan eerst achter te komen in welk segment van de kunst- of antiekmarkt de inboedel thuishoort. De gehele inboedel in één keer aan een brocante opkoper verkopen of laten ophalen, is nooit een goed idee. Neem uw tijd en vraag raad aan een expert antiek.

Niet al (g)oud wat blinkt

U hoeft maar naar een programma als ‘Rijker dan je denkt’ te kijken om in te zien dat niet al wat oud is ook veel waarde heeft. Een interieur van 80 jaar geleden zal nooit uitsluitend waardevolle antiek of kunst bevatten. Wilt u zekerheid, dan is het verstandig om eerst enkele algemene foto’s van het interieur door te mailen naar Antiek Picart. Die mogen gerust uit de verschillende hoeken van de kamer getrokken zijn. Op basis hiervan kunnen we u al meestal al vertellen in welk segment de inboedel valt.

Zijn er stukken bij die u in het bijzonder onder de aandacht wil brengen? Beelden, schilderijen of voorwerpen waarvan u denkt dat ze zeker geschikt zijn voor een antiquair? Stuur ons dan wat detailfoto’s door. Als deze stukken binnen ons aankoopdomein vallen, dan bellen wij u persoonlijk op om een vrijblijvende afspraak met schatting vast te leggen.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare antiquair? Bel of mail Antiek Picart voor een vrijblijvende schatting van uw inboedel aan huis.

antiek inboedel opkopen taxeren