Uw inboedel verkopen? Picart is uw partner

Picart is gespecialiseerd in de aankoop van inboedels met kwaliteitsantiek bij een verhuis of een overlijden. Beslissen om een volledige inboedel te verkopen is niet eenvoudig. Om u daarbij zo goed mogelijk te helpen, biedt Antiek Picart u een gratis schatting.

Uw inboedel verkopen is geen gemakkelijke opgave. Hoe maak je het onderscheid van wat al dan wel of niet waardevol is. Ben je van plan om een huis leeg te maken en de inboedel te laten ophalen? Neem geen risico en contacteer eerst een kunst en antiek expert zoals AntiekPicart. Vooraleer een inboedel van de hand te doen kunnen wij U vertellen welke antiek u beter appart verkoopt. Onze taak bestaat er uit om u te alert te maken wanneer uw inboedel waardevolle objecten bevat.

 • Gratis schatting

  Gratis schatting

 • Uw antiquair

  Uw antiquair in uw regio

 • Vrijblijvend bezoek

  Vrijblijvend bezoek aan huis

 • Correcte prijzen

  Correcte prijzen

Schatting van uw inboedel

Als u een inboedel wilt verkopen, komt onze aankoop-expert graag bij u langs. Na een kennismaking neemt die de waardevolle antieke voorwerpen onder de loep en bepaalt zo een correcte prijs. Als u akkoord gaat met ons bod, kan de verkoop onmiddellijk contant geregeld worden. Een vakkundige en persoonlijke aanpak, dat is waar wij voor gaan.

 

Uw inboedel verkopen zonder zorgen

Over de verkoop van uw inboedel hoeft u zich bij Antiek Picart geen zorgen te maken. Door de onverminderde interesse van onze klanten kunnen wij u voor alle kwaliteitsstukken een hoge prijs aanbieden. Bovendien beschikken wij over het geschikte materiaal om de verhuis van uw waardevolle voorwerpen vlot te laten verlopen. 

Wilt u een inboedel verkopen? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak met een aankoop-expert.