Grote Zavel, Brussel • BE0891.667.748

Dagelijks afspraken in alle provincies

Uw inboedel verkopen? Picart is uw partner

Een inboedel verkopen? Hoe pakt u dat aan? Hoe maakt u het onderscheid tussen waardevolle goederen en zaken die minder waarde hebben? Als we u een goeie tip mogen geven: vertrouw op een expert. Bent u dus van plan om een huis leeg te maken en de inboedel te laten ophalen? Neem dan geen risico en contacteer een kunst- en antiekexpert zoals AntiekPicart. Vooraleer een inboedel van de hand te doen, kunnen wij u perfect vertellen welk antiek u beter houdt en apart verkoopt. Wij adviseren u bovendien geheel vrijblijvend en maken er u graag op attent wanneer uw inboedel waardevolle objecten bevat.

Picart is gespecialiseerd in de aankoop van inboedels met kwaliteitsantiek bij een verhuis of een overlijden. Beslissen om een volledige inboedel te verkopen is niet eenvoudig. Om u daarbij zo goed mogelijk te helpen, biedt Antiek Picart u een gratis schatting.

 • Gratis schatting

  Gratis schatting

 • Jarenlange ervaring

  Jarenlange ervaring

 • Vrijblijvend bezoek

  Vrijblijvend bezoek aan huis

 • Correcte prijzen

  Correcte prijzen

Schatting van uw inboedel

Als u een inboedel wilt verkopen, komt onze aankoop-expert graag bij u langs. Na een kennismaking neemt die de waardevolle antieke voorwerpen onder de loep en bepaalt zo een correcte prijs. Als u akkoord gaat met ons bod, kan de verkoop onmiddellijk contant geregeld worden. Een vakkundige en persoonlijke aanpak, dat is waar wij voor gaan.

 

Uw inboedel verkopen zonder zorgen

Over de verkoop van uw inboedel hoeft u zich bij Antiek Picart geen zorgen te maken. Door de onverminderde interesse van onze klanten kunnen wij u voor alle kwaliteitsstukken een hoge prijs aanbieden. Bovendien beschikken wij over het geschikte materiaal om de verhuis van uw waardevolle voorwerpen vlot te laten verlopen. 

Wilt u een inboedel verkopen? Contacteer ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak met een aankoop-expert.