Uw oude schilderijen zijn geld waard

13/08/2015 Schilderijen

België kent een heel rijke geschiedenis op het vlak van Schilderkunst. Vele van onze schilders zijn wereldbekend geworden. In de 16e en 17e eeuw werden onze schilderijen gegeerd in geheel Europa. Ook in de Negentiende eeuw was ons land heel populair voor zijn schilderijen. Vele van onze Belgische schilderijen bevinden zich dan ook in musea over de hele wereld.

Antiek Picart heeft een brede kennis op vlak van schilderijen en een groot klantenbestand, dat op zoek is naar schilderijen van bekende en minder bekende kunstenaars. Onze aankoop-expert koopt schilderijen aan van oude meesters van de 16e, 17e én 18e eeuw alsook dierenschilderijen, landschappen, marines en huiselijke taferelen van de romantische en impressionistische school van de eind 19e eeuw. Ook schilderijen van het begin van de 20e eeuw en abstracte schilderijen van de jaren 50 en jaren 60 interesseren ons.

Hebt u schilderijen geërfd of wilt u schilderijen uit uw vorig interieur verkopen? Aarzel dan niet en contacteer Antiek Picart voor een vrijblijvende afspraak.