Hoe verkoopt u Chinees porselein?

28/02/2020 Chinees porselein

Indien u vragen heeft over de verkoop van Chinees porselein, bent u bij Antiek Picart aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van Chinees porselein. We bieden u onze excellente expertise die we over verschillende generaties heen hebben opgebouwd.

Onze passie en liefde voor antiek

U kan bij Antiek Picart terecht voor veel verschillende stukken Chinees porselein, waaronder vazen, borden, theepotten, bowls, schotels en meer. We kunnen u verzekeren dat het hoogtepunt van de verkoop van Chinees porselein u nog niet is voorbijgegaan. Bij Antiek Picart hebben we een standvastig Aziatisch clienteel dat een serieuze interesse toont in Chinees porselein en zijn hoge kwaliteit.

De vraag naar Chinees porselein

We stellen wel een feitelijke evolutie vast in de kenmerken van geïnteresseerden in het kopen van Chinees porselein. We merken dat Aziatische klanten zich meer informeren over Aziatisch porselein, en bijgevolg steeds kieskeuriger en selectiever worden. Een effect hiervan is dat we een kleine daling zien in de vraag naar porselein uit de 19e en 20ste eeuw. De verzamelaars lijken zich liever te concentreren op oudere, zeldzamere stukken.

Een nieuwe trend

Er is een groeiend besef in ons klantenbestand dat 19e-eeuws porselein zelfs al in die periode in grote hoeveelheden werd geproduceerd. Daarom raden we bij Antiek Picart u aan niet te lang te wachten indien u porselein uit die eeuw wenst te verkopen. Aarzel dus niet, en profiteer nu nog van de vraag naar antiek Chinees porselein.

Geniet van een gratis schatting van uw antiek

Heeft u nog Chinees porselein in uw bezit die u wenst te verkopen, door een erfenis of een opfrissing van uw interieur? Vond u misschien toevallig een antieke Chinese vaas bij het opruimen van uw zolder?

Antiek Picard biedt u vrijblijvend een schatting van uw antiek. U kan ons telefonisch opbellen, of een foto van uw item mailen via het contactformulier op onze website. We geven u dan onze mening over uw Chinees porselein als het binnen onze aankoop-criteria valt.

antiek picart Hoe verkoopt u Chinees porselein antieke vaas