Laat uw Aziatische antiek taxeren door Antiek Picart

25/04/2017 Aziatica

Bronzen Ming Boudhabeelden, Satsuma vazen, netsuke’s … Aziatische kunst is zoveel meer dan alleen maar Chinese vazen. Als een van de grootste handelaren in Aziatica koopt Antiek Picart al uw Aziatisch antiek op voor zijn internationale cliënteel.

Overal in de media horen we dat het de moeite loont om antieke Chinese vazen van de zolder te halen en te verkopen. Als een van de grootste antiekhandelaren in Chinese vazen voor particulieren, kunnen we dit alleen maar beamen. Vroeger was Aziatisch antiek een moeilijk betreedbare markt in België, maar bij ons steeds internationaler cliënteel stijgt de vraag naar Aziatisch antiek (Aziatica).

Van Ming tot Meiji

Vooral Chinese vazen en Chinees porselein zijn populair, maar er bestaat nog ander Aziatisch antiek, zoals bronzen Ming Boudhabeelden, Japans porselein, Satsuma vazen en Japanse antiek uit de Meiji-periode. Antiek Picart koopt alle Aziatica aan en betaalt hoge prijzen voor vazen, beelden, boudhabeelden, Japanse lacquer-dozen, netsukes en andere Aziatische kunst.

Maak een afspraak

Heeft u thuis nog Aziatische antiek staan? Aarzel dan niet en leg vandaag nog een vrijblijvende afspraak vast met de aankoopexpert van Antiek Picart. Hij is steeds op zoek naar kwaliteitsvolle Aziatica.

aziatisch antiek aziatica schatten taxeren antiek picart