Altijd welkom bij de expert antiek

28/01/2020 Algemeen

Waarvoor kan u terecht bij een antiquair? Dat hangt ervan af. Zoekt u een opkoper van antieke meubelen? Of wilt u oude juwelen laten schatten? Heeft u nog antieke spiegels of antieke lusters liggen? AntiekPicart is een ervaren expert antiek die van vele markten thuis is. Kom dus gerust eens langs.

Deskundig advies

AntiekPicart staat in België en Nederland al jaren bekend als een expert in de aankoop van antiek. Verzamelaars en kunsthandelaars doen graag een beroep op onze service en expertise. Waarom ze bij ons hun antiek verkopen of kopen? Simpel, onze medewerkers zijn gespecialiseerd in verschillende domeinen van de kunst- en antiekwereld. Ze kunnen dus deskundig advies geven over een uitgebreid aantal onderwerpen. Chinese vazen, antieke iconen of designmeubelen. Bronzen en marmeren beelden, schouwgarnituren of Delfts blauw. Perzische tapijten, antiek art deco of Aziatisch antiek. We zijn een allround expert!

Opkopen inboedel

Particulieren kunnen bij ons ook terecht voor advies als ze, door een verhuis of erfenis, een inboedel willen verkopen. Wij raden het trouwens iedereen altijd aan in zo’n geval een opkoper antiek te contacteren. Wie weet zitten er immers waardevolle antieke stukken en kunstvoorwerpen tussen. Die wilt u toch liever niet in de container zien belanden?

Een gratis schatting antiek

AntiekPicart inschakelen voor een gratis schatting van uw antiek is dus zeker geen overbodige luxe. Onze aankoop antiek expert komt zelfs thuis bij u langs als uw antiek of kunst aan onze aankoopcriteria voldoet. Bel ons dus gerust op of stuur een mail om een vrijblijvende afspraak vast te leggen voor een taxatie van uw antieke stukken.

Altijd welkom bij de antiek expert antiek picart