Vertrouw op Antiek Picart voor de aankoop van antiek

02/02/2018 Algemeen

Heeft u antieke stukken in uw bezit die u graag wilt verkopen? Dan kunt u 7 dagen op 7 terecht bij specialist Antiek Picart. Wij zijn expert in het schatten en aankopen van alle antiek en bieden u een gratis taxatie aan.

Welk antiek kopen we aan?

Onze experts zijn van alle markten thuis. Wij kopen dus alle antiek aan, of het nu gaat om Chinese vazen, tapijten, schilderijen, meubelen of andere antieke voorwerpen.

Van Chinese borden tot kommen

Een van onze specialiteiten is Chinees porselein. Onze experts herkennen en taxeren alle soorten porselein: Chinese theepotten en theekopjes, Chinese borden, Chinese kommetjes, Chinese beelden en natuurlijk ook Chinese vazen. De vraag naar Chinees porselein is groot, doordat veel rijke Chinezen het porselein dat in het Westen terechtkwam, terug willen kopen. Onze experts onderscheiden namaak moeiteloos van origineel Chinees porselein en komen graag bij u langs voor een gratis schatting.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand?

Heeft u een antieke spiegel aan de wand of op zolder die u wilt verkopen? Wij schatten en kopen zowel antieke lusters als spiegels.

Onze specialiteit: Chineze vazen

Als er 1 antiek voorwerp is waarvoor u bij Antiek Picart moet zijn, is het wel een Chinese vaas. Als expert hebben wij een uiterst geoefend oog, waardoor we de waarde kunnen bepalen van elke antieke Chinese vaas.

Hang het aan de grote (staande) klok!

Wilt u een antieke klok verkopen? Ook dan bent u Antiek Picart aan het juiste adres. Of het nu gaat om staande klokken, empire pendules, kandelaars of andere schouwgarnituur, wij vinden ongetwijfeld een koper in ons klantenbestand. Bent u benieuwd welke prijs u krijgt voor uw antieke klok, maak dan gerust een afspraak voor een gratis schatting.

Geen zwevende maar Perzische tapijten

Als u uw Perzische tapijten wilt verkopen, kunt u altijd contact opnemen met Antiek Picart. Oosterse tapijten blijven populair, zodat u altijd kunt rekenen op een mooie prijs.

Antieke designmeubelen & voorwerpen

Vintage is ‘in’ en daarvan kunt u profiteren! Heeft u antieke meubelen staan die u wilt verkopen? Wilt u af van een vintage vaas of ander voorwerp? Antiek Picart taxeert en koopt uw retro stukken graag.

Schitterend glaswerk & kristal

Heeft u Val Saint Lambert kristal dat u wilt verkopen? Antiek Picart is specialist in de aankoop van dit gegeerde kristal. Wij schatten en kopen al uw antieke, glazen vazen en andere voorwerpen. Contacteer ons gerust, u kunt altijd rekenen op een correcte prijs.

Religieuze kunst en iconen

Religieuze kunst zoals antiek iconen (afbeeldingen van religieuze figuren) spreken nog steeds tot de verbeelding. Antiek Picart vindt daarom ongetwijfeld een koper voor uw antieke kunstvoorwerp. Onze specialisatie is houtgesculpteerde religieuze beelden van de 17e en 18e eeuw, maar ook antieke Russische en Griekse iconen kunt u aan ons verkopen.

Verkoop uw volledige inboedel

Wilt u veranderen van interieur, verhuist u of heeft u een inboedel geërfd na een overlijden? Het opkopen van uw inboedel doet Antiek Picart met veel plezier én kennis van zaken. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van inboedels met kwaliteitsantiek en komen langs voor een gratis schating.

Schilderijen van oude meesters

Ook schilderijen laten schatten kunt u met een gerust hart aan Antiek Picart overlaten. Wij kopen schilderijen aan van de 17e tot 20e eeuw en zijn vooral geïnteresseerd in de oude meesters en de Belgische school.

Gebeten door bronzen beelden

Verhuist u naar een kleinere plek, is uw smaak veranderd of heeft u geërfd? Uw antieke, bronzen en ook marmeren beelden kunt u verkopen aan Antiek Picart.

Sterk in zilverwerk

Wilt u weten wat uw zilveren bestek waard is? Onze experts voeren een gratis schatting voor u uit, ook als het gaat om uw zilveren schalen, kandelaars, serviezen én verzilverd metaal.

Antieke meubelen

Een vintage interieur is nog steeds heel trendy en antieke meubelen passen perfect binnen dit retro plaatje. U krijgt er dus ongetwijfeld een goede prijs voor. Heeft u een secretaire of kast met maqueterie in uw bezit die u wilt verkopen? Of een ander antiek meubel dat de moeite waard is? Laat het ons weten!

Dol op Delfts blauw

Delfts blauw past helemaal binnen de vintage trend en levert u dus mooie prijzen op. Antiek Picart bepaalt de waarde van al uw keramiek en porselein, zoals populaire Vieux Paris vazen. Gaat u akkoord met de voorgestelde prijs, dan kunt u uw Delfts blauw direct aan ons verkopen.

Antieke juwelen, uurwerken en munten

Wilt u uw oude juwelen laten schatten? Antiek Picart is is expert in de aankoop van antieke juwelen, uurwerken en munten. Wie weet, heeft u nog een verborgen schat in huis liggen! Wij komen graag langs voor een gratis taxatie.

Chinese boeddha’s en ander Aziatisch antiek

Aziatisch antiek is een van onze specialisaties. We hebben dan ook een uitgebreide klantenkring voor dit soort antiek, zowel in Europa als in Azië. Wilt u een Chinese boeddha of andere Aziatica verkopen? Maak een afspraak voor een gratis schatting.

Art-deco-meubelen en -beelden

Art deco is een decoratieve stijl die stamt uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Meubelen en beelden in art-deco-stijl zijn nog steeds populair, waardoor de vraag naar antiek art deco groot blijft. Heeft u nog een art-deco-stuk in huis dat u wilt verkopen? Neem gerust contact op met onze experts.

Maak een afspraak

Heeft u antieke stukken in huis die u wilt verkopen? Of wilt u de waarde weten van uw antieke voorwerpen? Aarzel niet en contacteer onze experts. Zij komen graag bij u langs voor een gratis schatting van alle soorten antiek. Als u akkoord gaat met de voorgestelde prijs kunt u uw antiek onmiddellijk aan ons verkopen.

antiek expert aankoop Antiek Picart