Wij verkopen uw schilderijen voor u

08/03/2017 Schilderijen

Heeft u nog oude schilderijen hangen die u wilt verkopen? Wij kunnen u een goede prijs aanbieden via onze kunstcontacten in binnen- en buitenland.

Iedereen heeft ergens nog wel een schilderij hangen of liggen en sommige daarvan zijn heel wat geld waard. België en vooral Vlaanderen is wereldberoemd om zijn eeuwenlange traditie van schilderkunst. Ons land telt dan ook heel wat beroemde oude meesters en 19e eeuwse schilders. De grote namen zoals Rubens en Van Dijck vindt u natuurlijk terug in Belgische en internationale musea, maar laat ons niet vergeten dat er in ons land ook iets minder bekende schilders werkzaam zijn geweest. En ook het werk van deze schilders is vandaag de dag nog steeds felbegeerd. Wilt u uw schilderijen verkopen, reken dan op Antiek Picart voor de beste prijs.

Kunstcontacten in binnen- en buitenland

Antiek Picart is steeds op zoek naar kwaliteitsschilderijen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de oude meesters van de 17e & 18e eeuw, in 19e eeuwse romantische schilderkunst en in schilderijen van begin 20e eeuw tot de jaren ‘50. Omdat we goede contacten hebben met grote verzamelaars in België en buitenland, kunnen wij u een goede prijs aanbieden voor al uw schilderijen.

Laat uw schilderijen schatten

Bent u benieuwd naar de waarde van uw schilderij of wilt u een schilderij verkopen, aarzel dan niet om een afspraak te maken met Antiek Picart. Onze experts komen graag bij u langs voor een vrijblijvende taxatie.

schilderij verkopen en laten taxeren antiek picart