Uw schilderijen laten schatten bij Antiek Picart

25/04/2017 Schilderijen

Wilt u antieke schilderijen van de Oude Meesters van de hand doen voor een goede prijs? Antiek Picart is uw uitgelezen partner. U kunt alle schilderijen laten schatten uit de 15e, 16e en 17e eeuw.

’Oude Meesters’ is een term die we gebruiken voor 15e, 16e en 17e eeuwse schilders die meestal verbonden waren aan gildes.

Oude Meesters uit binnen- en buitenland

Ons land heeft een heel rijke geschiedenis aan dergelijke Oude Meesters, zoals Rubens, Breughel en Van Dijck, wiens werken u in musea kunt vinden. Daarnaast bestaan er ook een groot aantal minder bekende schilders uit die periode, die ons internationale cliënteel vandaag de dag verzamelt. Het voordeel van deze schilderijen is dat er wereldwijd een zeer uitgebreid segment van verzamelaars bestaat. Dit geldt niet voor 19e eeuwse schilderijen van de Belgische school. De hierin geïnteresseerde kopers bevinden zich meer binnen onze landsgrenzen. Er bestaan ook oudere verzamelingen in ons land van Oude Meesters van de Franse, Italiaanse en Nederlandse school. Deze landen waren in de vorige eeuwen enorm actief op vlak van schilderkunst.

Laat uw schilderij taxeren

Heeft u 16e, 17e of 18e eeuwse schilderkunst in uw bezit via een erfenis of een aankoop? Contacteer Antiek Picart om uw schilderijen te laten schatten. Wij kopen niet alleen werken van Oude Meesters, maar ook schilderijen uit de 19e en begin 20ste eeuw.

schilderij laten schatten antiek picart taxeren oude meesters