Verdien geld aan uw vintage designmeubelen

18/01/2017 Design

Vintage of retro (design)meubelen zijn de laatste jaren erg populair en stijgen in waarde. Heeft u thuis nog stukken staan? Antiek Picart  voert vrijblijvend een schatting uit.

Iedereen weet dat vintage of retro meubelen weer helemaal ‘in’ zijn. Of het nu gaat om de typische oranje lampjes, de kasten van de jaren ‘60 of andere vintage objecten, hun prijs is de laatste jaren de hoogte ingeschoten. Het resultaat? Een wildgroei aan brocantewinkeltjes die vintage en retro stukken vanaf de jaren ‘50 verkopen. Wat weinig mensen weten, is dat er ook een high-end segment bestaat voor designverlichting en -meubelen van Belgische designers zoals Knoll, Jules Wabbes, Decoene, Marcel Breuer, Willy Rizzo en Arne Jacobsen.

Antiek van de toekomst

Bij Antiek Picart noemen wij dit het antiek van de toekomst. Liefhebbers leggen immers mooie sommen neer voor vintage design met naam. De experts van Antiek Picart weten heel goed welke vintage designlampen, -tafels en andere -meubelen gewild zijn en welke niet. De beste designstukken zijn terug te vinden in de woningen van de jaren ’60, ‘70 en ’80, die destijds ingericht zijn door interieurarchitecten.

Wij vinden een koper voor u

We kunnen niet alleen de waarde van vintage designmeubelen perfect inschatten, maar weten ook goed wie geïnteresseerd is in deze vorm van antiek. We hebben namelijk een internationaal clienteel dat gretig op zoek is naar Belgische designmeubelen. Heeft u een vintage designkast, -tafel of -lamp staan? Aarzel dan niet om Antiek Picart te contacteren voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting.