Verkoop uw Aziatische kunst aan Antiek Picart

10/03/2017 Chinese vazen

Bent u in het bezit van Chinese vazen, Imari-porselein, Chinese schilderijen of scrolls, bronzen boeddha’s, netsuke of andere Aziatische kunst? Antiek Picart geeft u er de beste prijs voor!

In de jaren ’70, ‘80 en ‘90 waren veel Vlaamse vensterbanken voorzien van een vaas uit het verre, exotische China; het pronkstuk van de woonkamer. Die tijd is jammer genoeg voorbij, maar er is gelukkig wel een heel nieuwe vraag ontstaan in China en andere Aziatische landen. Ons Chinees en Aziatisch clientèle staat te springen om Chinese vazen en andere Aziatische kunst aan te schaffen en is bereid heel hoge prijzen te betalen voor haar geliefkoosd stuk.

Verzekerd van de beste prijs

Als specialist in Aziatische kunst is Antiek Picart de ideale partner voor de aankoop van uw Chinese vazen, Japanse Imari, bronzen Chinese boeddha’s, netsuke, scrolls of andere Aziatica. Wij staan rechtstreeks in contact met de eindconsument en werken zonder tussenpersonen. Bovendien hebben we veel ervaring én een uitgebreid internationaal klantenbestand opgebouwd. Daarom kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs betalen.

Maak een afspraak

Heeft u door een erfenis of verhuis nog Chinese vazen of andere Aziatische kunst staan? Aarzel niet en contacteer Antiek Picart voor een vrijblijvende schatting.

verkoop aziatische kunt chinese vasen antiek picart