Wat kan antiek picart als antiekhandelaar betekenen voor u?

13/06/2017 Algemeen

Antiek Picart is een familiebedrijf; we zijn al generaties lang actief als antiekhandelaar. Vandaag zijn we een van de grootste antiekexperts in België en zijn we opkoper van antiek voor particulieren. Onze expert-schatter weet alles over antiek. Zijn kennis reikt van Chinese vazen tot schouwgarnituren en van designmeubelen tot antieke schilderijen & bronzen beelden. Bij ons kunt u dus terecht voor het schatten en verkopen van een uiteenlopend aanbod antiek.

Aan een marktconforme prijs

Waarom u zou kiezen voor Antiek Picart als uw expert-schatter? Omdat wij voor elk antiek stuk afzonderlijk een aankoopprijs bepalen, rekening houdend met de huidige marktwaarde. Als opkoper van antiek voor particulieren zijn wij dagelijks actief in alle provincies van het land. Na een afspraak voor een vrijblijvende schatting en waardepaling door onze expert-schatter heeft u de mogelijkheid om uw antiek te verkopen, volledig zonder verplichtingen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling

Wilt u de waarde van al uw antiek laten bepalen en eventueel verkopen? Doe zoals veel mensen en contacteer Antiek Picart vrijblijvend voor een afspraak bij u thuis. Als gerenommeerde antiekhandelaar en -expert is Antiek Picart gespecialiseerd in de aankoop van antiek bij verhuizing, erfenis, herinrichting van het interieur en verkoop van losse stukken. Aarzel niet en leg vandaag nog een afspraak vast via e-mail of telefoon als u een opkoper van antiek zoekt.

antiekhandelaar antiek picart antiekexpert