Antiek gratis laten schatten? Kies voor Antiek Picart

26/04/2019 Algemeen

Heeft u altijd al willen weten hoeveel uw antiek precies waard is? Dan bent u bij Antiek Picart aan het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de inkoop en taxatie van antiek. Onze experts staan voor u klaar.

Sterk internationaal cliënteel

Al drie generaties hebben wij onze naam en reputatie opgebouwd in de Belgische en Nederlandse kunst- en antiekwereld.

Zo bouwden we een sterk internationaal cliënteel op in verschillende vakgebieden. Denk maar aan antiek zilverwerk, uurwerken en Friese staartklokken, 19de-eeuwse schilderijen, antiek Chinees porselein en andere Aziatische kunst antiek, Delfts Blauw, bronzen beelden, antieke iconen, art deco en glaswerk.

Uniek op de markt

De naam Antiek Picart is vooral bekend voor de inkoop van Chinese vazen en ander Chinees porselein. We gaan daarbij altijd voor een rechtstreekse inkoop van uw antiek en kunst. Ons huis neemt geen antiek en kunstvoorwerpen in consignatie om deze dan later tegen een bepaalde commissie te verkopen. Integendeel, wij kopen rechtstreeks uw kunst en antiek aan met directe uitbetaling.

Daarin is Antiek Picart vrij uniek op de markt. Als u een beroep doet op Antiek Picart, dan vragen wij eerst enkele algemene foto’s om een eerste indruk te krijgen waaruit uw collectie bestaat. Indien deze antiek stukken binnen onze aankoopcriteria vallen, nemen wij nadien telefonisch contact met u op om vrijblijvend en kosteloos een afspraak bij u vast te leggen. Beslist u om uw antieke stukken te verkopen, dan koopt Antiek Picart direct aan zonder tussenpersonen. Wij betalen u ook op hetzelfde moment uit.

Ontdek de waarde van uw antiek

Bent u geïnteresseerd in de inkoop en taxatie van uw antiek stukken, Chinees porselein, oude meester schilderijen en dergelijke? Aarzel dan niet langer om foto’s van uw collectie naar ons op te sturen! Contacteer Antiek Picart vandaag nog voor een afspraak.

Antiek gratis laten schatten Kies voor Antiek Picart