Inboedel verkopen? Zo werkt het.

29/08/2019 Inboedels

Bent u via een erfenis of verhuizing in het bezit gekomen van een volledige inboedel met kwaliteitsantiek? Is de inboedel te waardevol voor een gewone opkoop of ontruiming? Hebt u nood aan deskundig advies waarbij elk antiek stuk apart wordt getaxeerd? Antiek Picart helpt u uw inboedel verkopen.

Kwaliteit primeert

Als opkoper antiek is Antiek Picart gespecialiseerd in het hoger segment van de kunst en antiek. Inboedels opkopen na een overlijden of bij een verhuizing doen we ook, maar dan moeten die wel voor het grootste deel bestaan uit antiek van een zekere kwaliteit. Het betreft dus veelal antieke stukken uit een hogere prijsklasse. Denk aan de betere 19e eeuwse schilderijen, bronzen beelden, Chinese vazen, Napoleon III meubels, bronzen lusters en andere antieke voorwerpen met een exclusiever karakter.

Eerste hulp bij opkopen inboedels

Een inboedel verkopen gaat heel eenvoudig. Onze experten gaan bij u langs om de waarde van de antieke stukken te bepalen. Komen we tot een akkoord, dan zorgen wij ervoor dat alles opgehaald wordt. We zorgen voor het transport en stockeren uw inboedel in speciaal daartoe voorziene ruimtes zodat de kwaliteit ervan verzekerd blijft.

Dankzij onze vaste contacten onder verzamelaars in de kunst en antiekwereld hebben wij een vlotte afzetmarkt voor alle mogelijke antieke voorwerpen. Voor marmeren beelden, schouwgarnituren, antieke iconen, designmeubels en vintage uurwerken vinden we altijd snel de juiste koper.

Wilt u een inboedel verkopen? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak en schatting. Wij komen bij u aan huis, zonder verplichtingen.

Antiek picart inboedel verkopen werking taxeren