Uw Chinese vazen van onder het stof

13/08/2015 Chinese vazen

Antieke Chinese vazen zijn in de jaren 1970 en 1980 en masse in België toegekomen. Een oude Chinese vaas op de vensterbank hebben was toen in de mode. Tegenwoordig zijn talloze vazen op de zolders van de Vlaamse gezinnen beland. Nieuwe rijke Chinezen zijn echter heel geïnteresseerd in hun oud cultureel patrimonium en kopen deze vazen massaal terug op.

Antiek Picart is een van de grootste aankopers in België van oud Chinees porselein en Chinese vazen. Wij kunnen dan ook heel hoge topprijzen betalen voor dergelijke vazen omdat Antiek Picart rechtstreeks in direct contact staat (zonder tussenpersonen en zonder commissies) met de grootste Chinese klanten in België van oud Chinees porselein en Chinese vazen.

Aan de hand van de vorm en beschilderingen kunnen wij exact de periode en de prijs bepalen voor uw Chinese vaas. Onze specialist en aankoop-expert komt vrijblijvend bij u aan huis om u meer uitleg te geven over uw antieke vazen. Contacteer antiek Picart vandaag nog om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.