Antiek Picart, antiquair taxateur voor al uw antiek

11/09/2018 Algemeen

Kunsthandel Antiek Picart is een ‘antiquair taxateur’. Particulieren kunnen er vrijblijvend hun antiek laten schatten. Chinees porselein of andere stukken? Onze experts geven een gratis taxatie, in het grootste vertrouwen.

Antiek laten schatten

Al verschillende generaties is Antiek Picart een gevestigde waarde in de kunst- en antiekwereld. Als schatter antiek kopen we niet alleen Europese antiek maar zijn we ook gespecialiseerd in de aankoop van Chinees porselein: Chinese vazen en tekeningen, bronzen Boeddha’s, blauw-wit, Kangxi porselein en theepotten in Chinees aardewerk. We trekken dagelijks in het hele land om alle soorten Chinees porselein te taxeren en aan te kopen.

Chinese vazen verkopen?

Door de groeiende vraag bij ons internationaal cliënteel is antiquair taxateur Kunsthandel Antiek Picart voortdurend op zoek naar mooie kwaliteitsstukken. En niet alleen Chinees porselein maar ook Chinees aardewerk zoals Yixing theepotten. Die zijn zeer gezocht en worden duur aangekocht. Ook andere vormen van Chinese kunst taxeren we en kopen we aan. Denk aan brushpotten in gesculpteerde bamboe, bronzen Boeddha’s, beelden in zeepsteen en jade, antieke Chinese sieraden, objecten in email cloisonné, mingporselein, snuifdoosjes en Chinees zilver.

Heeft u door een erfenis of verhuis nog Chinees porselein staan dat u wilt laten schatten of verkopen? Bij Antiek Picart bent u aan het goede adres. Stuur ons een e-mail of bel voor een vrijblijvende afspraak vast te leggen. Wij taxeren bij u aan huis.

Antiek Picart, antiquair taxateur voor al uw antiek